Over Salesstijger

effectief verkopen

Salesstijger is de verkoopspecialist die haar kennis deelt. Met blogs, e-books, trainingen en een kennisbank delen we alle waardevolle kennis die je nodig hebt om een topverkoper te worden. Door ons te volgen krijg je alle kennis die je eenvoudig toe kunt passen tijdens dagelijkse verkoopwerkzaamheden.

Met 28 jaar saleservaring en 10 jaar ervaring in het trainen van verkopers zijn we een zeer ervaren speler. We spreken uit ervaring als we zeggen dat we van iedereen een goede verkoper kunnen maken. Onze missie is dan ook kort en duidelijk: We gaan van jou een van de beste maken in het verkoopvak.

Robert-Jan Schoor

Een positieve en zeer ervaren duizendpoot gericht op sales

Alleskunner op sales gebied! Op het gebied van Sales trainingen ben ik overal inzetbaar, of het nu gaat om begeleiding, leiding geven, coaching en of aansturing van complete teams of individueel gericht, ik ben van alle markten thuis!

Hoe kun je mij met een aantal woorden het beste omschrijven:

  • Positief
  • Enthousiast
  • Motivator
  • Doorzetter
  • Alleskunner op sales gebied!
Robert-Jan Schoor trainer en coach van Salesstijger
Ik heb Robert Jan leren kennen als een motivator, een people manager en een man vol power, hij weet duidelijk wat die doet en waar die het over heeft. Robert Jan is op en top een zakenman en van alle markten thuis, als mijn manager heb ik het gevoel dat ik ontzettend veel van hem kan en ga leren … hij is een man van een hoop woorden maar zeker een man van daden achter die woorden! Absoluut altijd een aanwinst en grote X-factor in de firma.
Testimonial David Bothe

David Bothe

Als je op zoek bent naar een verkooptraining, een bedrijfstraining, een op maat gemaakte training, het maakt niet uit, ik kan deze voor een ieder verzorgen die graag de beste wil worden in dit prachtige vak! Ik begroet je graag tijdens een kennismakingsgesprek of na je inschrijving in de klas.

Menu